Iklan

Alp NavruzMagazin

Alp Navruz Yeni Sevgilisiyle Korona'yı Hiçe Saydı!

4/16/2020, Nisan 16, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:58:32Z
Alp Navruz Sevgilisi

Oyuncu Alp Navruz önceki gün yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Alp Navruz ve yeni sevgilisi Kireçburnu sahilinde yürüyüş yaparken kameralara yakalandılar.
Fox Tv'de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri durması üzerine İstanbul'a geri dönen oyuncu yeni sevgilisiyle yürüş yaparken görüntülendi.
Yetkililerin koronavirüs salgını nedeniyle evde kalın diye çağrı yaptığı bir dönemde oyuncu Alp Navruz ve sevgilisi yapılan uyarıları dikkate almadan sahilde yürüyüş yaptı. Alp Navruz ve sevgilisi uyarılara uymadıkları gibi sahilde yürüyüş yapma yasağını da deldi. Her iki kurala da uymayarak yürüyüş yapan çiftin maske kullanmadığı da objektiflere yansıdı.
Sahil boyunca kız arkadaşıyla yürüyüş yapan Alp Navruz'un sevgilisinin ara ara maskesini takıp çıkardığı da dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun önlem almak adına sadece eldiven taktığı görüldü.
Görüntülendiğini fark eden yakışıklı oyuncu sevgilisine yanımdan uzaklaş uyarısında bulunsa da görüntü vermekten kaçamadı. Alp Navruz'un kız arkadaşı, sevgilisinin yanından ayrılıp elleriyle yüzünü kapatarak uzaklaştı.
Alp Navruz aracına bindiği sırada yeni kız arkadaşı da Navruz'un arabasına binerek ikili birlikte uzaklaştı. Fox Tv'nin sevilen dizisi Zümrüdüanka'da başrol olarak ekrana gelen oyuncu yöneltilen sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti.
Alp Navruz yakın bir süre içinde Aslışah Alkoçlar yeni bir aşka yelken açmış ancak çiftin ilişkisi kısa sürmüştü. Ünlü oyuncu Zümrüdüanka dizisi çekimleri için Nevşehir'de bulunurken Aslışah Alkoçlar ile biten ilişkisi için birbirlerini tanımak istediklerini, tanıdıklarında ise olmayacağına karar verdiklerini söyledi. Oyuncu yaşadığı ayrılığın sebebinin büyük sebepler olmadığını da dile getirdi. Alp Navruz'un yeni sevgilisinin henüz kim olduğu bilinmiyor.

TrendingDaha Fazla