Iklan

bay yanlışcan yamanDiziözge gürel

Can Yaman ve Özge Gürel'in Yeni Dizisi Bay Yanlış'ın Oyuncu Kadrosuna Yeni İsimler!

4/14/2020, Nisan 14, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:57:16Z

Can Yaman ve Özge Gürel'in yeni dizisi Bay Yanlış'ın çekim hazırlıkları tam gaz sürüyor. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Son olarak Demet Özdemir'le birlikte kamera karşısına geçen Can Yaman, Erkenci Kuş dizisi sonrasında yeni dizisi Bay Yanlış için hazırlıklara başladı. Can Yaman'ın yeni dizisindeki partneri daha önce de Dolunay dizisinde kamera karşısına geçtiği Özge Gürel oldu.
Erkenci Kuş dizisiyle sansasyon yaratan Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış'ın yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer otururken senaryosunu Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu, No:309, Erkenci Kuş gibi yaz dizilerini kaleme alan Aslı Zengin yazıyor.
Kadın erkek ilişkilerinin ele alınacağı dizinin kadrosu oldukça merak ediliyor. Gold Film'in merakla beklenen dizisinin kadrosuna son olarak No:309'da Fikret Sarıhan karakterine hayat veren Suat Sungur, Erkenci Kuş'un sevilen karakteri Melahat'ı canlandıran Feri Baycu ve başarılı oyuncu Lale Başar katılmıştı.
En son Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile birlikte rol alan Feri Baycu Özge Gürel'in oynayacağı karakterin annesi olarak, Lale Başar ise Can Yaman'ın oynayacağı karakterin annesi olarak karşımıza çıkacak.
Diziden gelen son haberlere göre kadroya iki yeni isim daha katıldı. Dizinin kadrosuna Kiraz Mevsimi ve No:309 dizileriyle sevilen oyuncu Fatma Toptaş ve son olarak N'olur Ayrılalım dizisinde rol alan Gürgen Öz katıldı. Fatma Toptaş ve Gürgen Öz'ün dizide karı kocayı canlandıracağı öğrenildi.
Hazırlıkları devam eden dizinin yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken dizinin Fox Tv için hazırlandığı öne sürüldü. Dizi Özge Gürel ve Can Yaman'ın canlandıracağı karakterlerdeki büyük aşk kavgalarıyla izleyicilerine eğlenceli anlar yaşatacak. Merakla beklenen dizinin çekimlerine mayıs ayında başlanması planlanıyor.

TrendingDaha Fazla