Iklan

alican aytekinebru şahinMagazinoğuzhan uğur

Ebru Şahin Oğuzhan Uğur ve Alican Aytekin'i Affetmedi!

3/21/2021, Mart 21, 2021
Son Güncelleme 2021-10-12T18:48:15Z
Ebru Şahin Oğuzhan Uğur Alican Aytekin

Alican Aytekin'in Kum Saati programına konuk olan Oğuzhan Uğur programda yaptığı Ebru Şahin açıklamasıyla şok etkisi yarattı. Ebru Şahin hakkında bir gecede ünlü oldu diyen Uğur'a Şahin'in hayranları tarafından büyük tepki geldi.

Geçtiğimiz gün YouTube programı Kum Saati'ne konuk olan Oğuzhan Uğur birkaç sene önce Ebru Şahin'in Babala Tv'de bir şeyler yapalım teklifini reddettiği için pişman olduğunu söyledi. Ebru Şahin'in mesajlarıma cevap vermese hakkı var diyen Uğur, Şahin'in hasta olduğunda kendisine mesaj attığını fakat mesajı görmediği için yanıt vermediğini anlattı.

Ebru Şahin Hercai dizisiyle yükselme devrini yaşarken Oğuzhan Uğur bu sefer Şahin'e mesaj atmış fakat nazik bir şekilde reddedilmiş. Bu reddedilişe Oğuzhan Uğur'da hak vermiş çünkü Şahin'in cevap vermediği mesajının üstüne aylar sonra teklif mesajı atmış. Alican Aytekin'de Kum Saati programında Ebru Şahin ile arası bozuk olan arkadaşı Burcu Binici'yi programına çağırdığını fakat Ebru Şahin'i çağırmadığı için pişman olduğunu anlatmıştı.

Ebru Şahin ile Oğuzhan Uğur daha önce Onedio YouTube kanalının içeriklerini çekerken tanışmışlar fakat Kum Saati programından sonra Şahin, hem Alican Aytekin'i hem de Oğuzhan Uğur'u sosyal medyadan sildi.

Instagram hesabından Alican Aytekin'i ve Oğuzhan Uğur'u takipten çıkan ünlü oyuncu, programda kendisi hakkında konuşulan konulardan anlaşılan rahatsız olmuş. 

Ebru Şahin'in hayranları da programın o kısmından rahatsız olduklarını sosyal medyada dile getirdi. Şahin'e destek mesajları atan hayranlar aynı zamanda programa dislike attıklarının ekran görüntülerini paylaştı.

Gelen tepkiler üzerine programın Ebru Şahin hakkında konuşulan kısmı kesildi. Programdan Ebru Şahin kısmı atılsa da hayranlar çoktan o kısmın ekran kaydını alıp sosyal medyada paylaştı. Ebru Şahin'de tepkisini sosyal medyada Oğuzhan Uğur ve Alican Aytekin'i takipten çıkarak gösterdi. Şimdilik Uğur ve Aytekin Ebru Şahin'i takip etmeye devam ediyorlar.

Ebru Şahin Oğuzhan Uğur Alican Aytekin

TrendingDaha Fazla