Iklan

DiziNisa BölükbaşıSercan YıldırımSurvivor

Survivor Sercan Nisa'ya Açıldı! Sercan Nisa Aşkı mı Doğuyor?

4/17/2020, Nisan 17, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:58:31Z

Survivor Nisa ve Sercan dün yayınlanan tanıtımdan sonra sosyal medyanın gündemine oturdu. Survivor'ın yeni bölüm tanıtımında Sercan'ın Nisa'yı konuşmaya çağırması ve ikilinin baş başa uzaklaşması çok konuşuldu.
Geçtiğimiz hafta oynanan açık artırma oyununda yarışmacılar ellerinde bulunan parayla yiyecek alırken Sercan Yıldırım'ın Nisa Bölükbaşı'na yaptığı jest dikkat çekmişti. Nisa'nın verdiği tekliften sonra kendi teklifini geri çeken Sercan, Nisa'ya kıyamadığını, onun yemesini söyleyerek takım arkadaşlarının da açık artırmaya girmesini engellemişti.
Ekran başındaki seyirciler de Sercan'ın yaptığı bu jesti aralarında bir aşk mı var olarak değerlendirdi.
Geçtiğimiz günlerde Nisa'nın oyuna çıkmaması üzerine Acun Ilıcalı instagram hesabından canlı yayın yapmış izleyicilerin Sercan - Nisa aşkı soruları üzerine Sercan Yıldırım'dan Nisa Bölükbaşı'na bir ilginin olduğunu fakat Nisa'dan olumlu veya olumsuz bir tepki gelmediğini söylemişti. Acun Ilıcalı aynı zamanda Nisa'nın bu konu hakkında konuşacaksa konuşması lazım diyerek yarışmacılara çok müdahale etmediklerini, seyirciler gibi ekran başından izlediklerini söyledi. Survivor'ın aşk üzerinden hiçbir zaman pirim yapmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Nisa'dan aldığı elektriğin sıcak olmadığını da açıkladı.

Sercan Yıldırım Kimdir?

5 Nisan 1990 tarihinde dünyaya gelen futbolcu Sercan Yıldırım, 7 yaşında Bursaspor alt yapısında futbola başladı. Londra’daki Pepsi Cup Turnuvası’nda Temmuz 2006’da ‘en değerli oyuncu’ seçilmesi, kariyerindeki dönüm evresi olabilirdi. Türkiye 16 yaş altı millî takım ile Şubat 2006'da Portekiz'de bir turnuvaya katıldı. Turnuvanın ilk iki maçında Avusturya ve Macaristan'a toplam beş gol atarak yetenek avcılarının radarına girdi. Sercan Yıldırım kısa bir süre içinde kariyerinde ettiği başarılar sayesinde “gol kralı” ve “en değerli oyuncu” olmayı başardı.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

2 Temmuz 1998’de Çekya’nın başkenti Prag’ta dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. 15 yıl Prag tenis kulübü Cibulka’da oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bırakmasıyla yüzme hocası oldu. Voleybol kariyerine başlayan Nisa Bölükbaşı 2018’de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni yapıyor.

TrendingDaha Fazla