Iklan

ebru şallıharun tanMagazin

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın Acı Günü!

4/18/2020, Nisan 18, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:58:58Z
Ebru Şallı ve Harun Tan'ın Acı Günü

Ebru Şallı, 9 yaşındaki oğlu Pars'ı dün toprağa verdi. Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Ebru Şallı'yı eski eşi Harun Tan ve eşi Uğur Akkuş teselli etti.
Ebru Şallı, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki oğlu Pars'ı dün toprağa verdi. Yaklaşık iki yıldır lenfoma tedavisi gören Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan Kilyos Mezarlığı‘nda defnedildi.
Harun Tan ve Pars Tan'ın basın tarafından çekilen son görüntüleri haberin ardından herkesi derinden sarstı. Eklem ağrıları ve halsizlik sebebiyle tedavi gören Pars, geçtiğimiz yıl ilik nakli olmuş tedavisi geçen yıl iyiye gitmişti. Pars Tan babasıyla tedavisi iyiye gitmesi üzerine Bebek'te görüntülenmişti.
Evladını toprağa veren Ebru Şallı ayakta durmakta güçlük çekiyordu. Ebru Şallı eski eşi Harun Tan ve eşi Uğur Akkuş'un desteğiyle ayakta durmaya çalışıyordu.
Basın'a görüntü vermemek için çok sayıda güvenlik görevlisine talimat veren aile, defin işlemini gizli yapmaya çalıştı. Koranavirüs nedeniyle cenaze törenine sadece aile üyeleri katıldı.
Ebru Şallı'ya birçok ünlüden destek mesajı geldi. Gülben Ergen, Hadise, Pınar Altuğ, Seda Sayan, Seren Serengil, Bengü, Işın Karaca, Deniz Seki, Derya Uluğ, Ebru Şallı‘nın kavgalı olduğu eski sevgilisi Sinan Akçıl, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti de Ebru Şallı için başsağlığı mesajı yayınladı.
Ebru Şallı’nın geçtiğimiz yıl eylül ayında evlendiği eşi Uğur Akkuş‘un eski eşi Gonca Sağlam'da Ebru Şallı'ya instagram hesabından yayınladığı mesaj ile başsağlığı diledi. Gonca Sağlam mesajında Ebru Şallı'nın acısını en derinden hissettiği ifadesini kullandı. Gonca Sağlam ve Uğur Akkuş'un evliliğinin bitiş sebebinin Ebru Şallı olduğu uzun süre magazin kulislerinde konuşulmuştu.

TrendingDaha Fazla