Iklan

elçin sanguerkan petekkayaMagazinnurgül yeşilçay

Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu'dan Erkan Petekkaya'ya 'Oy korona' Tepkisi!

4/01/2020, Nisan 01, 2020
Son Güncelleme 2020-05-26T07:50:54Z

ATV'de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin kadrosunda yer alan Erkan Petekkaya sette çalışanlarla birlikte koronavirüse karşı yazdıkları "Oy Korona" şarkısını seslendirdi. Erkan Petekkaya videoyu instagram hesabından paylaştıktan sonra çok büyük tepki gördü. Salgına rağmen dizi setinde çalışmaların sürmesi üzerine Nurgül Yeşilçay ve Elçin Sangu'nun tepkilerinin ardından Erkan Petekkaya'ya Oyuncular Sendikası'ndan da kınama geldi!
Nurgül Yeşilçay eski partneri Erkan Petekkaya'nın bu paylaşımı üzerine "Salaklık zararlı" diyerek eski partnerini eleştirdi. Nurgül Yeşilçay'ın tepkisi üzerine ilk kez konuşan Petekkaya ise "Bana söylediğini düşünmüyorum" dedi.
Sosyal medya paylaşımı sonrası bazı oyuncuların Petekkaya'ya karşı verdiği olumsuz tepki sonrasında ünlü oyuncu "Biz sette her türlü önlemimizi aldık. Steril bir ortamda çalışıyoruz. Senaryo sayfa sayımız yarıya indi. Set çalışanlarının aileleri korkmasın. Hakaret etme zamanı değil. Birbirimizi sevmeye başlamalıyız. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. İşimi gücümü yapıyorum ve işim insanları eğlendirmek. Yapabildiğim yere kadar da yapacağım" diyerek yapılan eleştirilere cevap verdi.
Erkan Petekkaya'nın bu paylaşımı sonrası Elçin Sangu “Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor. Gel de delirme. Ekibe yazık ekibe!” diyerek yapım şirketini eleştirdi.
Oyuncular Sendikası olmak üzere birçok uzman dizi ve film sektörünün de çalışmalarını koronavirüs nedeniyle durdurması gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu.
Birçok sosyal medya kullanıcı Erkan Petekkaya'nın video açıklamasında bulunan “Biz de tıpkı sağlık çalışanları gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız.” notuna da sert tepki gösterdi.

TrendingDaha Fazla