Iklan

DiziErdem KaynarcaGülper Özdemir

Gül Masalı Dizisinin Çekimleri Bugün Isparta'da Başladı!

5/07/2022, Mayıs 07, 2022
Son Güncelleme 2022-05-10T12:44:08Z
Gül Masalı Isparta

Kış sezonunun bitişiyle kanallar yaz sezonu için hazırlıklara son gaz devam ediyor. Yeni senaryolar yeni başrollerle, yeni yapımlar yaz sezonu için hazırlanıyor. Son zamanlarda sektörde dikkat çeken kadın hikayelerine bir yenisi daha ekleniyor. Adı Gül Masalı.

Dizinin yapımını, Fox Tv'de yayınlandığı her hafta gündemden düşmeyen Zümrüdüanka dizisinin yapım şirketi Pastel Film üstleniyor. 

Dram ağırlıklı sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan dizinin hazırlıkları süratle sürüyor. Bir kadının hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin başrollerini Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir paylaşıyor. Proje tasarımını Soner Caner'in yaptığı Gül Masalı dizisinin daha önce görülmemiş bir hikayesi olduğu öğrenildi.

Senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu’nun kaleme aldığı dizinin sloganı "Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir" olarak belirlendi. 

Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturduğu dizide, Gülper Özdemir Gonca karakterine, Erdem Kaynarca ise Toprak karakterine hayat verecek. Gonca ve Toprakın hikayesi seyirciyi her hafta ekrana kilitleyecek.

Atv'de ekrana gelecek olan dizinin çekimleri Türkiye'de gül denilince akla ilk gelen şehir olan Isparta'da bugün itibariyle başladı. Dizinin çekimlerinin ilk önce Eğirdir'de başlayacağı daha sonrasında Ispartada devam edeceği öğrenildi. 

Türkiye’nin önemli görüntü yönetmenlerinden biri olan Ali Aslan, Gül Masalı'nın görüntü yönetmenliğini üstlenecek. Daha önce Kiralık Aşk, Ateşböceği, Hercai gibi önemli dizilerin görüntü yönetmeni olan Ali Aslan şimdi de Gül Masalı'nın görüntü yönetmenliğini yapacak.

Dizinin kadrosunda Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Serdem Paçal ve Suat Sungur gibi birbirinden profesyonel isimler yer alıyor.

En son Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde başrol olarak 2 sezon boyunca yer alan Gülper Özdemir etkileyici performansı ile göz doldurmuştu.

Erdem Kaynarcayı ise geçen sezon yaz döneminde Star Tv'de yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği Ada Masalı dizisinde izleyenler, kış sezonunda ise yayın hayatı kısa süren Annemizi Saklarken isimli yapımda seyretme şansı bulmuştu.

Kaynarca yeni dizisi Gül Masalında başrolde yer alarak önemli bir çıkışa imza atmış olacak.

7 Mayıs günü Isparta'nın Eğirdir ilçesinde çekimlerine başlanılan Gül Masalı dizisinin Haziran ayının ilk haftalarında yayına girmesi planlanıyor. 

TrendingDaha Fazla