Iklan

Acun IlıcalıDiziNisa BölükbaşıSercan YıldırımSurvivor

Acun Ilıcalı'dan Nisa Bölükbaşı Açıklaması Sercan-Nisa Aşkı İçin de Konuştu!

4/14/2020, Nisan 14, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:57:16Z

Survivor 2020'nin iddialı yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı ada şartları nedeniyle zor günler yaşıyor. Sempatik tavırlarıyla Survivor izleyicilerinin beğenisini kazanan yarışmacı dün akşam yayınlanan voleybol oyununda takımına destek olmayarak seyircileri şoka uğrattı. Oyun sonu Acun Ilıcalı tarafından bu davranışı nedeniyle eleştirilen yarışmacı ünlüler takımından Survivor Sercan Yıldırım ile de sık sık gündeme geliyor.
Survivor'da dün ekrana gelen voleybol oyununda Nisa'nın oynamak istememesi izleyicileri şoke etti. Voleybol geçmişiyle bilinen Nisa Bölükbaşı'nın oyuna çıkmaması sosyal medyada gündem haline geldi. Nisa'nın oyun süresince moralsiz olduğu anlar ekrana yansıdı. Genç yarışmacı takım arkadaşlarının moral vermesine rağmen motive olamadı. Gönüllüler karşılaşmayı Nisa’nın yarışmaya katılmamasına rağmen kazanırken yemek ödülünün de sahibi oldu. Sosyal medyadan gelen Nisa tepkileri üzerine Acun Ilıcalı Dominik'te instagram üzerinden canlı yayın yaparak Nisa'nın durumu hakkında konuştu.
Nisa'nın neden oynamak istemediğini Acun Ilıcalı canlı yayında şu sözlerle açıkladı: "Survivor dünyanın en zor yarışması, bizim bu seneki Survivor’ın zorluk koşullarını yarışmacıların verdiği kilolardan anlamışsınızdır. Hem fiziksel hem de mental olarak zorlukları var. Siz de hatırlarsınız bu zamana kadar dayanamayıp gidenler oldu. Nisa da gitsem mi, kalsam mı arasında kalmıştı. 15-20 gündür yaşadığı zorluklar her geçen gün artmaya başladı. Açık arttırma günü oldukça eğlenceli bir yarışma olmasına rağmen Nisa’yı oyuna 30 dakika sonra anca dahil edebildik. Biz Survivor’a içimizin ısınmadığı kimseyi almıyoruz. Nisa iki-üç haftadır aşırı zorlanmalar halindeydi, kafa olarak ikilemdeydi, bir gidiyor, bir geliyordu. Nisa'nın bu durumu zamanla bize de yansımaya başladı. Biz kimseyi zorla Survivor'da tutmuyoruz. Dünkü oyun sonu konuşmamdan sonra, kafa olarak biraz daha toparlandı. Eğer derece yapacaksa dün benim yaptığım konuşmadan sonra yapacaktır diye düşünüyorum. Dünkü konuşmamın Nisa'daki etkisi şu anda pozitif. Çok iyi niyetli, temiz saf bir kızcağız."
Acun Ilıcalı gelen sorular üzerine Sercan-Nisa aşkı için de açıklama yaptı. Sercan'nın Nisa'ya olan ilgisini gördüğünü söyleyen Acun Ilıcalı Nisa'dan pozitif bir tepki görmediğini söyledi. Yaşanan durumla alakalı Nisa'nın bu durumu bir şekilde dile getirmesi gerektiğini, konuşacaksa konuşması lazım diyerek Survivor'da aşk üzerinden pirim yapmadıklarını da söyledi. Nisa'nın vereceği tepkiyi merak eden Acun Ilıcalı aldığımız elektrik sıcak değil dedi.

TrendingDaha Fazla