Iklan

7. Koğuştaki Mucizearas bulut iynemliFilmKültür SanatNeymar

Neymar 7. Koğuştaki Mucize'yi İzledi ve Göz Yaşlarını Tutamadı!

4/14/2020, Nisan 14, 2020
Son Güncelleme 2020-05-29T10:37:12Z

Brezilyalı futbolcu Neymar, 7. Koğuştaki Mucize'yi izlerken göz yaşlarını tutamadığını ve ağladığını sosyal medya üzerinden paylaşarak duyurdu. Türkiye'de 2019 yılının en çok izlenen filmi unvanına sahip olan '7. Koğuştaki Mucize' Netflix'te yayınlanmasının ardından dünyada da izlenme rekorları kırıyor. PSG'nin başarılı yıldızı Neymar da karantina günlerinde '7. Koğuştaki Mucize' filmini izledi ve film hakkında paylaşımda bulundu.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı eve kapanan ünlü futbolcu Neymar, evde film izleyerek zaman geçiriyor. Neymar, Netflix’te yayınlanan ve Türkiye'de gişe rekoru kıran '7. Koğuştaki Mucize' filmini de izledi. Türk yapımı dram filminden duygusal anlamda etkilenen futbolcu, duygularını sosyal medya aracılığı ile paylaştı.
137 milyon takipçili instagram hesabından filmin fotoğrafını paylaşan Neymar, filmi izledikten sonraki duygularını çocuğu olanların daha iyi anlayacağını, filmi çok beğendiğini ve izlerken çocuk gibi ağladığını paylaşımın üzerine düştüğü notla belirtti. Başarılı futbolcu, Instagram hikayesindeki fotoğrafa alkış emojisi koyarak filmi ne kadar beğendiğini de belli etti.

Netflix'te yayına girdikten sonra tüm dünyada ilgiyle izlenen film büyük beğeni topladı. Birçok ünlü isim filmi izlerken duygulandığını söylerken 7. Koğuştaki Mucize, ünlü futbolcu Neymar'ı da ağlatmayı başardı.
Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu ve başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmi, Türkiye'de 5,3 milyon kişi tarafından izlenerek 2019 yılının en çok hasılat yapan filmi olmayı başarmıştı. Brezilya'da en çok izlenen filmler arasında 2. sıraya yükselmeyi de başaran 7. Koğuştaki Mucize Türkiye'nin yanı sıra dünyada da başarısını devam ettiriyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi birçok oyuncunun bulunduğu film IMDb platformunda aldığı 8,3 puan ile başarısını kanıtlıyor.

TrendingDaha Fazla