Iklan

çağatay ulusoyhazal kayakıvanç tatlıtuğMagazin

Hazal Kaya'dan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy Açıklaması!

4/10/2020, Nisan 10, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:57:16Z

Hazal Kaya geçtiğimiz gün YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk oldu. Hazal Kaya, anneliği çok sevdiğini söylerken hemen bir çocuk daha yapmak istediğini açıkladı. Hazal Kaya ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'la ilgili söyledikleriyle de dikkat çekti.
Çalıştığı bütün arkadaşlarını sevdiğini söyleyen Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisini çekerken Çağatay Ulusoy'la çok anlaşamadıklarını ama Kıvanç Tatlıtuğ'dan çok şey öğrendiğini ve Tatlıtuğ'a abisi gibi saygı duyduğunu da ekledi.
Uzun yıllar beraber olduğu Ali Atay’la 6 Şubat 2019'da evlendikten kısa bir süre sonra 18 Kasım 2019'da anne olan ünlü oyuncu, anneliği çok sevdiğini, iki çocuk daha yapmak istediğini söyleyerek dikkat çekti. Katıldığı programda sadece özel hayatından değil oyunculuk kariyerinden de bahseden Hazal Kaya samimi açıklamalarda bulundu.
Ünlü oyuncu lohusalık nedeniyle 40 gün dışarı çıkmadığını, evde kalmaya alışkın olduğunu söylerken doğumdan sonra bir ay dışarı çıkabildim, koronanın adı duyulduğunda eve kapandım, yaklaşık 22-23 gündür evdeyim. Bu süreçte şikayet etmiyorum, evde kalabilme lüksüne sahip olduğum için şükrediyorum dedi.
Ünlü oyuncu aynı zamanda katıldığı programda oynadığı karakterleri de değerlendirdi. Kaya, ilk kez canlandırdığı karakterler hakkında gerçek düşüncelerini söyledi. İbrahim Selim’in “Nihal mi, Feriha mı, Filiz mi?” sorusu üzerine Hazal Kaya, “Filiz, soru değil” diyerek İbrahim Selim'in sorusuna net bir yanıt verdi. Daha sonra da cevabının sebebini anlattı.
Aşk-ı Memnu dizisini geçtiğimiz yaz hamileliğini sürdürdüğü dönemde eşi Ali Atay ile baştan sona ilk kez izleme şansını bulduğunu söyleyen Hazal Kaya, Nihal karakterine çok üzüldüğünü de sözlerine ekledi. “Nihal’e çok büyük haksızlık etmişim ama Nihal'le yaşayamam. Bir bara gidiyor sanki kötü yola düşmüş gibi tepki veriyorlar. Babana ne söyleyeceğiz gibi şeyler söylüyorlar. Alt tarafı bara girmeye çalıştı kız.” diye konuştu.
Boşrolünde Çağatay Ulusoy'un da bulunduğu Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Feriha karakterini yerin dibine sokan Hazal Kaya “Feriha bir kere yalan söylüyor, ben yalan söylemem” diye konuştu.
Başrolünde Burak Deniz ile birlikte yer aldığı Fox Tv'nin dizisi Bizim Hikaye'de canlandırdığı Filiz karakterini tercih eden Hazal Kaya, bunun sebebini “Filiz kendi halinde, tatlı kız. İşine, önüne bakıyor, Filiz ile olur.” olarak açıkladı.

TrendingDaha Fazla