Iklan

cem yılmazMagazinserenay sarıkaya

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yangını Umursamadı!

4/11/2020, Nisan 11, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:57:15Z

Geçtiğimiz gün Cem Yılmaz'ın lüks villasındaki çöp odasında yangın çıktığı öğrenildi. Cem Yılmaz'ın genç sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kaldığı Etiler'deki evinde yangın çıktığı öğrenildi. Dumanları fark eden Cem Yılmaz'ın çalışanının müdahalesiyle çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Cem Yılmaz'ın yanında çalışan kişi arabaları yıkarken villanın çöp odasından dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden çalışan, hemen o anda elindeki hortum ile yangına müdahale ederek alevler büyümeden söndürdü.
Yangına kısa bir sürede müdahale eden çalışan gazetecilere önemli bir şey olmadığını, çöpte unutulan bir şeyin alev çıkmasına sebep olduğunu söyleyerek durumu toparlamaya çalıştı. Yangın sırasında evde olan Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya ikilisi ise kapının önünde duran gazetecilere görüntü vermemek için dışarıya bile çıkmadılar.
Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile ayrılığından kısa bir süre sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açtı. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın ilişkisi Atina'da görüntülenmeleri üzerine ortaya çıkmıştı. İlişkilerini basından uzak yaşayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda kameralar karşına çıkarak ilişkilerini adeta ilan etti. Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı annesiyle bile tanıştırırken koronavirüs nedeniyle Cem Yılmaz'ın Etiler'deki lüks villasında sevgilisiyle kalmaya başladı.
Yılın en çok konuşulan ilişkilerinden olan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı karantina günlerinde de devam ediyor.
Bir şampuan markasının yüzü olan Serenay Sarıkaya, acıların kadını olarak bilinen Bergen'in hayatını anlatacak olan film için şan dersleri alıyor. Sesi arabesk söylemeye uygun değil eleştirileri üzerine Sarıkaya haftada 4 saat olan şan dersini 10 saate çıkardı. Serenay Sarıkaya şan derslerini özel bir eğitmenden online olarak alıyor. Evliliği süresince şiddet gören ve eşinin kurşunuyla ölen Bergen'in öyküsünü anlatacak filmin 27 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Bir süredir hazırlıkları devam eden ve bu yıl içinde çekimleri tamamlanması beklenen filmin çekimleri Kanal D'deki 2.Sayfa'nın haberine göre koronavirüs nedeniyle ertelendi. Bir aksilik olmazsa Bergen filminin seti eylülde başlayacak. Açıklanan vizyon tarihinde bir değişiklik olup olmadığı ise belli değil.

TrendingDaha Fazla