Iklan

Kültür Sanatla casa de papel

La Casa De Papel'in 4. Sezon Tarihi Netflix Tarafından Duyuruldu!

4/02/2020, Nisan 02, 2020
Son Güncelleme 2020-04-13T16:21:32Z

Dünya çapında büyük hayran kitlesi olan İspanya yapımı La Casa De Papel'in 4. sezon için geri sayımı başladı. Netflix geçtiğimiz haftalarda yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Şimdi dizinin hayranları sabırsızlıkla 4. sezonu bekliyor.
Dizinin son sezonunda Profesör oldukça zor duruma düşmüştü. Raquel Murillo polisin eline geçtikten sonra ekibi satıp satmayacağı izleyici tarafından merak ediliyor. Profesör Rio'yu kurtarabilmek için ekibiyle yeni bir plana imza atmıştı. Bu kez güvenlik önlemleriyle meşhur olan İspanya Merkez Bankası'nı soyacaklardı. Fakat planın içine duygular girince Profesör çıkmaza girmişti. İlk 2 sezonda kusursuz planıyla meşhur olan Profesör elindeki kozları kaybetmiş işin içinden çıkamaz hale gelmişti.
Netflix La Casa De Papel'in 4. sezonunun 3 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacağını açıkladı! Dizinin final sezonu olduğu düşünülen 4. sezon 9 bölümden oluşacak.
La Casa De Papel'in yaratıcısı Alex Pina aslında diziyi İspanyol televizyon kanalı Antena 3 için yaratmış olsa da dünya çapında gördüğü ilgi nedeniyle 25 Aralık 2017'de Netflix dünya genelinde dizinin haklarını satın alarak kataloğuna eklemiştir.
Dizinin yönetmenliğini Jesus Colmenar üstlenirken yaratıcısı ve senaristliğini Alex Pina yapıyor.
Alex Pina'ya 3. sezonun nasıl olduğu sorulduğunda "Birinci ve ikinci sezondan daha çözümü zor olan bir hikaye anlatımına sahip fakat tabii ki La Casa de Papel DNA’sı taşıyor. Bu yüzden izleyicilerin tepkisini oldukça merak ediyoruz. 3. sezonun daha iyi olduğunu düşünüyoruz." demişti.
Başrollerinde Alvaro Morte (Profesör), Itziar Ituno (Lizbon), Pedro Alonso (Berlin) gibi birçok isim bulunduran La Casa de Papel 4. sezonu 3 Nisan 2020'de seyirciyle buluşuyor.

TrendingDaha Fazla