Iklan

eda eceMagazin

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den Şaşırtan Ayrılık Kararı!

4/13/2020, Nisan 13, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:57:15Z

3 sezondur ekran macerasını sürdüren Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Ece, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarını şaşırttı. Yıldız oyuncu bir süreliğine sosyal medyadan ayrılma kararı aldığını instagram hesabı üzerinden duyurdu. Eda Ece instagram hesabında “Dijital Detox” yazılı bir görsel paylaşarak hayranlarına bir süre dijital ortamdan uzak olacağını ifade etti. Eda Ece fotoğrafı paylaşırken takipçilerine “Görüşmek üzere!” notunu düşerek sosyal medyadan uzaklaştı.

Karantina günlerinde sıklıkla sosyal medyada paylaşım yapan oyuncu, koronavirüs nedeniyle evinden canlı yayınlar yapıyor, arkadaşlarının canlı yayınlarına katılarak sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyordu.
Yasak Elma'nın çekimlerinin durması üzerine evinde vakit geçiren oyuncunun sosyal medyadan uzaklaşması sevenlerini üzdü. Eda Ece'nin kararını bildirdiği fotoğrafın yorumlarını kapatması da dikkat çekti. Zira güzel oyuncu daha önceki paylaşımlarını yorum yapmaya açık şekilde paylaşıyordu.
Geçtiğimiz günlerde Eda Ece'nin sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer, sosyal medyada önerdiği diziler içine Yasak Elma'yı koymayınca Eda Ece'den sevgilisine esprili bir yanıt gelmişti. Basketbolcu Buğrahan Tuncer 'How I Met Your Mother,' 'Peaky Blinders, 'Dark', 'La Casa De Papel gibi dizileri izlemeyi önerince sevgilisi Eda Ece'den yorum gecikmedi. Eda Ece sevgilisinin önerdiği diziler arasında başrolünde olduğu Yasak Elma'yı göremeyince 'Yasak Elmayı önermedin mi? Yazıklar olsun' yorumunda bulundu.

Eda Ece Kimdir?

Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu olan güzel oyuncu 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Şişli Terakki Lisesisi’ni bitirdikten sonra yüksek öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladı. Lisans eğitimini tamamlayan güzel oyuncu Sanat Tarihi üzerine dersler aldı ve bir galeride çalışmaya başladı. 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisine konuk oyuncu olarak katılan Eda Ece, 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Günçiçek Seymen (Cimbom) karakteriyle adını duyurdu. Sonrasında birçok dizi ve filmde rol alan Eda Ece son olarak başrollerinde Talat Bulut ve Şevval Sam'ın olduğu Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veriyor.

TrendingDaha Fazla