Iklan

hadisekaan yıldırımMagazin

Hadise Kaan Yıldırım Aşkını Duvar Kağıdı Ele Verdi!

4/12/2020, Nisan 12, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:57:16Z

Şarkıcı Hadise'nin aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Kaan Yıldırım'ın evinde olduğunu arkadaki duvar kağıdı ele verdi. 'Survivor' birleşme partisine görüntülü konuşma aracılığıyla katılan Hadise'nin arkasında yer alan duvar deseni, Kaan Yıldırım'la olan aşkını ele verdi.
Aylarca Dominik'te zorlu parkurlarda yarışıp açlıkla mücadele eden yarışmacılar, dün yapılan birleşme partisinin keyfini çıkardı. Bu akşam ekrana gelecek olan bölümün tanıtımında ise Hadise, arka plan detayı ile gündeme oturdu. Birleşme partisinde yarışmacıların şarkı yarışmasındaki seslerini değerlendirmek için şarkıcı Hadise, evinden adaya bağlandı. Hadise'nin arkasındaki duvar kağıdının deseni, Kaan Yıldırım'ın evinin duvarıyla benzerlik gösterince bir anda gündem oldu.
Ünlü şarkıcının, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde karantinada olduğu duvar detayı ile ortaya çıktı. Hadise ve Kaan Yıldırım'ın bir süredir aşk yaşadığı iddia edilirken ne Hadise tarafından ne de Kaan Yıldırım tarafından haklarında çıkan iddialara cevap gelmedi. Hadise daha önce de Kaan Yıldırım'ın köpeğiyle verdiği pozla gündeme gelmişti. İkili konuyla ilgili açıklama yapmasa da paylaşımları iddiaları güçlendiriyor.
Geçtiğimiz haftalarda Hadise'nin koronavirüs endişesi taşıdığı, bu sebeple Kaan Yıldırım'ın çok sık olarak köpeğini gezdirmek için dışarı çıkmasından rahatsız olduğu ve ikilinin bu sebeple evlerini ayırdığı iddia edilmişti.
Hadise yakayı bu sefer Dominik'le yaptığı canlı bağlantıda ele verdi. Hadise'nin geçtiğimiz ay beyaz bir köpekle yaptığı paylaşım aşkını deşifre etmişti. Şarkıcının poz verdiği beyaz köpeğin oyuncu Kaan Yıldırım'ın olduğu ortaya çıkmıştı.
Kaan Yıldırım 2016'da oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile evlenmiş, geçtiğimiz yıl da tek celsede boşanmıştı. 2013 yılında "Ulan İstanbul" dizi settinde tanışan çift 2016 yılında evlilik kararı alarak nikah masasına oturmuştu. 6 yıldır birlikte olan ünlü çift ayrılık kararını basın açıklamasıyla duyurmuştu.

TrendingDaha Fazla