Iklan

bay yanlışcan yamanDiziözge gürel

Yeni Dizi Bay Yanlış'ın Yönetmeni Belli Oldu!

4/06/2020, Nisan 06, 2020
Son Güncelleme 2020-05-26T07:58:01Z

Güzel oyuncu Özge Gürel eski partneri Can Yaman ile birlikte uzun bir aradan sonra yeni bir dizi projesi ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Özge Gürel Gold Film’in yaz dizisi olarak hazırladığı projede daha önce Dolunay dizisinde rol aldığı Can Yaman’la birlikte ekrana gelecek. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin hayranları projeyi duyunca sosyal medyadan sevinçlerini dile getirdi.
Bu ikilinin yeniden bir araya gelmesinin son günlerde yurt dışında gördükleri ilgiyle alakalı olduğu öne sürüldü. Dolunay dizisinde de olduğu gibi ikili yine bir romantik komedi de hayranlarıyla buluşacak.
Güzel oyuncu son aylarda açıklamalarıyla gündeme gelen eski partneri Can Yaman'a destekte bulundu. Özge Gürel arkadaşlarıyla olan buluşmasının sonrasında çıkışta magazin muhabirlerine “İnsanların bir cümle ile linç edilip, bir cümle ile göklere çıkartılması çok benim stilim değil. Fazla sevmiyorum öyle şeyleri...” diyerek eski partneri Can Yaman'a sahip çıktı.
Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in bulunduğu yeni dizi Bay Yanlış'ın yönetmen koltuğunda kimin oturacağı belli oldu. Senaryosunu Aslı Zengin'in kaleme aldığı merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle dikkat çeken Deniz Yorulmazer oturacak.
Bu yaz ekrana gelmesi planlanan Bay Yanlış dizisi yaz dizisi konseptinde olacak. Dizi Özge Gürel ve Can Yaman'ın canlandıracağı karakterlerdeki büyük aşk kavgalarıyla izleyenlere komik anlar yaşatacak. Dizinin yapımcılığını üstlenen Faruk Turgut, Erkenci Kuş dizisi sonrasında Can Yaman ile anlaşmış ve onunla bir dizi daha yapacağını açıklamıştı.
Dizinin çekimlerine Mayıs ayında başlanması planlanırken dizinin Fox Tv'de izleyiciyle buluşacağı öne sürüldü.

TrendingDaha Fazla