Iklan

adını feriha koydumbizim hikayeburak denizçağatay ulusoyDizihazal kaya

Hindistan'da Hazal Kaya'nın Dizileri Fırtınalar Estiriyor!

4/07/2020, Nisan 07, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:55:41Z

Son günlerde Hazal Kaya, Hindistan'da fırtınalar estiriyor. Başrollerinde Hazal Kaya'nın bulunduğu ‘Adını Feriha Koydum' ve ‘Bizim Hikaye' dizileri, ülkenin ücretli dijital platformu MX Player'da yayına girdi. Yayına girmesiyle birlikte diziler MX Player'da en üst sıraya yerleşti.
Hazal Kaya ‘Adını Feriha Koydum' dizisinde başrolü Çağatay Ulusoy'la paylaşırken ‘Bizim Hikaye' dizisinde Burak Deniz'le paylaşıyordu.
Hazal Kaya'nın daha önce Hindistan kanalında 60 milyon seyirciye ulaşan dizileri, ülkenin ücretli dijital platformu MX Player'da da yayına girdi. Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın rol aldığı Bizim Hikaye ve Adını Feriha Koydum dizileri televizyondaki başarısını dijital platforma da taşıyarak Hindistan'da ilgiyle takip ediliyor.
Hazal Kaya'nın Hindistan'da gördüğü ilgi üzerine Hint medyası, Hazal Kaya ile Aamir Khan’ı aynı projede görmek istediklerini yazdı.
350 milyon abonesi olan MX Player'da Hazal Kaya’nın her iki projesi de ‘En Çok İzlenen Yapımlar’ arasında en üst sırada yer almayı başardı. Hindistan medyası Hazal Kaya’nın bu başarısını manşete taşıdı. Hindistan Medyası Kaya'nın ülkenin dünyaca ünlü oyuncularından Aamir Khan ile aynı projede yer alması isteğinde bulundu.
Adını Feriha Koydum dizisi Etiler'de sosyetenin yaşadığı lüks bir apartmanın bodrum katında yaşayıp, apartmanda kapıcılık yapan Rıza, apartman sakinlerine temizliğe giden karısı Zehra ve kızları Feriha'nın çevresinde gelişen olayları konu ediniyor.
Daha önce Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Ziyagil'in yalıda büyüyen kızı Nihal'i canlandıran güzel oyuncu Adını Feriha Koydum'da zengin arkadaş çevresinin göşterişli hayatlarına özenen, fakir bir ailenin kızı olan Feriha'yı canlandırıyor. Üniversiteyi kazanmasıyla hayatı bambaşka yerlere giden Feriha, çevresine kendini zengin bir ailenin kızı olarak tanıtır. Kısa sürede kendini gösterişli bir yaşamın içinde bulur.
Bizim Hikaye dizisi ise 5 kardeşine hem annelik hem de babalık yapmak zorunda kalan Filiz'in bu macerada yaşayacağı aşkı ve olayları konu ediniyor.

TrendingDaha Fazla