Iklan

Acun Ilıcalıbay yanlışcan yamanDiziözge gürel

Bay Yanlış Kanal mı Değiştiriyor? Acun Ilıcalı Diziyi Satın mı Aldı?

9/26/2020, Eylül 26, 2020
Son Güncelleme 2020-09-26T17:55:38Z
Bay Yanlış Kanal mı Değiştiriyor? Acun Ilıcalı Diziyi Satın mı Aldı?

Fox Tv'nin sevilen dizisi Bay Yanlış 14. bölümüyle final yapıyor. Yaza damgasına vuran dizi cuma akşamı reyting yarışında maalesef yenildi. Kırmızı Oda, Babil, Hercai, Ramo, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid gibi birçok başarılı yapımla aynı gün yayında olan Bay Yanlış reytinglerde kanalın beklentisi altında kaldı. 

Çıkan final haberleri ardından sosyal medyada bir iddia dolanmaya başladı. Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yeni bir platform kurduğunu açıklamıştı. İddialara göre Acun Ilıcalı yeni kurduğu Exxen platformu için Bay Yanlış'ı satın aldı. Çok yakında yayına başlayacak olan Exxen'de Bay Yanlış yayın hayatına devam edecek mi soruları hayranları heyecanlandırdı. 

Can Yaman ve Özge Gürel'i buluşturan dizi Bay Yanlış Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyada büyük bir ilgi ile izleniyor. Özellikle dizinin İtalyan ve İspanyol hayranları oldukça fazla. Acun Ilıcalı Exxen için eğer böyle bir adım atarsa yeni kurduğu platform sadece Türkiye'den değil yurt dışından da büyük bir izlenme alacak gibi gözüküyor.

Henüz iddia olarak kalan bu haber fanları heyecanlandırıyor. 

TrendingDaha Fazla