Iklan

akın akınözüDiziebru şahin

Hercai Final mi Yapacak? Hercai Bitiyor mu?

3/08/2021, Mart 08, 2021
Son Güncelleme 2021-03-18T16:41:42Z
Hercai Final mi Yapacak Hercai Bitiyor mu

Atv ekranlarında her pazar yayına gelen Hercai dizisinde final çanları çanıyor. Hercai dizisi aldığı reytingler ile final yapma yolunda hızla ilerliyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizi 62 bölüm boyunca yayın hayatına devam etti ancak sezon sonuna yaklaşılırken dizinin iyice reytinglerinin düştüğü izleyicilerin hikayeye geri dönmediği net bir şekilde görülüyor. 

Hercai total reytingi sayesinde ayakta kalmayı başarıyordu ama bu durum son haftalarda değişti. Dizi özellikle yayın günü değişikliği sonrası yeniden ayağa kalkamadı. Cuma gününden Pazar gününe alınmasıyla birlikte büyük bir oranda izleyici kaybeden dizi üst üste düşüşler yaşıyor.

Hercai son bölümde totalde 10. sırada yer alarak iyice güç kaybettiğini net bir şekilde gösteriyor. AB grubunda 36. sıraya kadar gerileyen, ABC1’de 17. sırada yer bulan dizi kan kaybetmeye devam ediyor. Belki de Hercai cuma günleri yayınlanmaya devam etseydi bu kadar reyting kaybetmez ve sezon sonunu garantilerdi. Akıncı dizisini cuma gününe koyarak büyük bir hata yapan Atv, hem Akıncı dizisini tutturamadı hem de elindeki en azından hayatta kalabilecek reytinglere sahip Hercai'den oldu.

14 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan 63. bölümde dizi hala reyting düşüşünü sürdürürse çok kritik bir noktaya gelinmiş olacak. Her ne kadar dizinin sezon sonunda final yapması beklense de ani bir final kararının alınması şaşırtıcı olmaz.

TrendingDaha Fazla