Iklan

DiziDoğduğun Ev KaderindirHelin KandemirKağıt Ev

Helin Kandemir Doğduğun Ev Kaderindir'den Çıktı, Kağıt Ev Dizisinin Kadrosuna Katıldı!

3/20/2021, Mart 20, 2021
Son Güncelleme 2021-03-20T10:31:37Z
Helin Kandemir Doğduğun Ev Kaderindir

Nisan ayında yayına girmesi planlanan yeni dizi Kağıt Ev ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Star Tv’de ekrana gelecek olan dizi, kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Başrolünde ilk olarak Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu ortaya çıkan dizinin ismi de henüz yeni belli oldu.

Star Tv'nin yeni iddialı projesiyle ilgili ayrıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak dizinin kadrosuna katılan bazı isimler de ortaya çıktı. Kağıt Ev dizisinin başrol kadın oyuncusunun Nur Fettahoğlu olması, diziye olan ilgiyi şimdiden arttırdı.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. İsmi Kağıt Ev olarak belirlenen başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu'nu buluşturan dizinin hazırlıkları sürüyor.

Kadroya Yasak Elma dizisinden iki isim katıldı. Yasak Elma'dan birkaç hafta önce ayrılan Can Nergis ile geçtiğimiz sezon Yasak Elma’ya veda eden Tuvana Türkay Kağıt Ev dizisinde rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş diziye başka isimlerin de katıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Kağıt Ev dizisinde Çetin karakterini Bülent Gültekin, Mert karakterini Nejat Uygur, İnci karakterini Tuğçe Aykut ve Melisa karakterini Bulut Eker canlandıracak.

Dizinin açıklanan kadrosunda öyle bir isim var ki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sevenlerini şoka soktu. Helin Kandemir dizinin kadrosuna Cemre rolüyle katılan bir diğer isim oldu.

helin kandemir diziden diziden ayrılıyor mu

Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Dilara yani Kibrit karakterini canlandırıyordu. Kibrit, bir süredir dizide gözükmüyordu. Helin Kandemir'in Doğduğun Ev Kaderindir'den neden çıktığı bilinmese de, dizinin son haftalarda senaryosu o kadar değişti ki Helin Kandemir'in yokluğu pek de fark edilmedi. Dizide karakterin ismi birkaç kez geçse de yaşanan kargaşalar sırasında evde olmadığı da seyirciler tarafından görülmekteydi.

Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda Helin Kandemir’in isminin açıklanmasıyla oyuncunun Doğduğun Ev Kaderindir’den de tamamen ayrıldığı kesinleşti.

Bu arada yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu dizinin okuma provalarının da başladığı öğrenildi. Dizinin gelecek hafta sete çıkması planlanıyor. Nisan ayında da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

TrendingDaha Fazla