Iklan

Dizihercaiserhat tutumluer

Serhat Tutumluer Hercai'den Ayrıldı! Serhat Tutumluer Hercai'den Neden Ayrıldı?

3/18/2021, Mart 18, 2021
Son Güncelleme 2021-03-19T10:19:56Z
Serhat Tutumluer hercai

Hercai dizisinde yaprak dökümü sürmeye devam ediyor. Dizinin Hazar'ı Serhat Tutumluer'in diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Serhat Tutumluer ilerleyen bölümlerde dizide olmayacak. Dizide Hazar Şadoğlu karakterine hayat veren Tutumluer, dizinin ana kadrosunda yer alıyordu.

Atv ekranlarında her pazar ekrana gelen başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştıkları Hercai dizisinde, Hazar Şadoğlu karakterini canlandıran oyuncu Serhat Tutumluer diziden ayrıldı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin ilk bölümünden beri kadroda yer alan Serhat Tutumluer, yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği diziye veda etti. Pazar günleri ekrana gelen dizinin kadrosundan daha önce Ahmet Kayakesen, Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası da ayrılmıştı.

Yılbaşında yayın günü değişen dizi her hafta reyting kaybetmeye başladı. Reytinglerin düşmesiyle hikayeden oyuncular bir bir ayrılmaya başladı. İlk ayrılık haberi dizide Harun karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen'den gelmişti. Daha sonra geçtiğimiz hafta diziye Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unustası da veda etmişti.

Şimdi de diziye Serhat Tutumluer veda ediyor. Hercai dizisinin hayranları Serhat Tutumluer'in diziden neden ayrıldığını merak ediyor. Oyuncunun diziden ayrılışı sosyal medyada hayranlar tarafından büyük tepki topladı. 

Özellikle diziyi izleyenler biliyor ki Hazar Şadoğlu'nun hikayesi henüz tükenmemişti. Bu ani ayrılık herkesi çok şaşırttı. Henüz Hazar-Azize kavuşması olmamışken dizideki bu ayrılık hayranları oldukça üzdü.

TrendingDaha Fazla