Iklan

Diziengin akyürekneslihan atagülsefirin kızıThe Ambassador’s Daughteruraz kaygılaroğlu

Sefirin Kızı Dünyaya Açılıyor!

4/08/2020, Nisan 08, 2020
Son Güncelleme 2020-05-27T16:56:35Z

Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun bulunduğu Sefirin Kızı dizisinin ünü dünyaya açılıyor. Türkiye'de her pazartesi akşamı sosyal medyayı sallayan dizinin satışı 3 ülkeye daha gerçekleştirildi.
Inter Medya, Sefirin Kızı (The Ambassador’s Daughter) dizisinin üç ülkede daha yayına gireceğini duyurdu. Dizi The Ambassador’s Daughter adıyla, Uruguay'da Canal 10'de, Paraguay'da Telefuturo'da ve Bolivya'da Unitel'de seyirciyle buluşacak.
The Ambassador’s Daughter Poster
The Ambassador’s Daughter Poster

Paraguaylı TV kanalı Telefuturo, Beyaz TV'nin günlük dizisi Baharı Beklerken'i (The Light of Hope) de seyircisiyle buluşturacak. Yapımcılığını Green Yapım ve Hacıyatmaz Film üstlenen dizi Baharı Beklerken'in başrolünde daha önce Elif dizisiyle bilinen Isabella Damla Güvenilir yer alıyor.
NGMedia ve O3 Medya'nın ortak hazırladığı Sefirin Kızı'nın başrolünde yer alan Engin Akyürek, geçmişte oldukça fakirken Gediz Işıklı ile yolunun kesişmesi üzerine varlıklı bir adam olan Sancar Efeoğlu'na, Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı Nare'ye hayat veriyor.
Dizinin yönetmen koltuğunda daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinde yönetmenlik yapan Emre Kabakuşak otururken dizinin senaryosunu yine daha önce Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk sezonunu kaleme alan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.
Gariban bir ailenin çocuğu olan Sancar, Bodrum'a tatile gelen büyükelçinin kızı olan Nare'ye
daha çocuk yaştayken sevdalanır. Bu iki çocuk, birbirlerini çocukluklarından beri çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele verirler. Nare'nin 18 yaşına bastığı gece Sancar'la evlenme hayali kurarken yaşadığı olay hayatını alt üst edecektir. Nare yaşadığı o korkunç gecenin ertesi günü Sancar'la evlenir. Sancar'la Nare'nin tam kavuştuğu gece Nare birden ortadan kaybolur. Sefirin Kızı'nın ortadan kayboluşu üzerine kimi der denize düştü öldü, kimi der Sefirin Kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylelikle Nare ve Sancar'ın aşk hikayesi bir destana dönüşür. Dokuz yıl önce bir düğün gecesinde kaybolan Sefirin Kızı başka bir düğün gecesinde birden ortaya çıkıverir. Ortaya çıktığı düğün Sancar Efeoğlu'nun düğünüdür ve ona kızı Meleği getirmiştir.
Sevilen dizinin çekimlerine 25 Ekim'de Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlandı. Dizinin yurt dışında geçen sahnelerinin çekimleri ise Montenegro'da yapıldı.
Yayın hayatını başarılı reyting oranlarıyla sürdüren dizinin 15. bölümü yayınlandı ve koronavirüs nedeniyle çekimlerine bir süreliğine ara verildi.

TrendingDaha Fazla