Iklan

Dizimenajerimi ara

Final İddiaları Ardından Menajerimi Ara İzleyicilerini Sevindiren Yeni Karar!

3/18/2021, Mart 18, 2021
Son Güncelleme 2021-03-18T11:21:55Z
Menajerimi Ara final

Pazar akşamları ekrana gelmeye devam eden Menajerimi Ara dizisi, Trt 1'in yeni dizisi Teşkilat'tan sonra diğer diziler gibi reytingde düşüş yaşamıştı. Reytinglerin düşmesiyle dizinin final yapabileceğine yönelik söylentiler ortaya çıkmıştı. 

Dizinin final yapıp yapmayacağı henüz kesin değil. Ne Star Tv'den ne de Ay Yapım'dan resmi bir açıklama konuyla alakalı henüz yapılmadı. Final söylentilerinin gündemden düşmediği şu günlerde dizinin hayranları için sevindiren bir gelişme yaşandı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin akıbetini kanal yöneticilerine ve yapımcıya sordu. Koloğlu, edindiği bilgileri köşe yazısında okurlarla paylaştı. Kanaldan ve yapımcıdan gelen bilgiler dizinin hayranlarını sevindirecek.

Sina Koloğlu, Star Tv'nin “Devam ediyor, böyle bir durum yok” dediğini, yapımcının ise, “Projemiz devam ediyor” açıklamasını yaptığını söyledi.

Sina Koloğlu resmi taraflardan bilgi alarak final iddialarının yalan olduğunu açıkladı. Gelen bu haber sonrası ise Menajerimi Ara izleyicilerinin içine su serpildi. Ancak Koloğlu hayranlara uyarı yapmadan edemedi, “Bu işler belli olmaz” diyerek her an her şeyin olabileceğini söyleyen Koloğlu, şimdilik final yok ama her an böyle bir karar da alınabilir imasında bulundu. 

Menajerimi Ara diğer dizilere göre düşük bütçeli bir yapım. Şimdiye kadar AB grubunda iyi performans sergiledi. Trt 1'in yeni dizisi Teşiklat’ın yayına girmesine kadar da gayet iyi bir şekilde yayın hayatına devam ediyordu. Ancak Teşkilat pazar günü yayınlanan tüm dizilerin durumunu kritik bir noktaya taşıdı.

Menajerimi Ara şimdilik yayın hayatına devam ediyor yani çıkan final söylentileri doğru değil. Ancak her an her şey değişebilir. Her ne kadar seveni çok olsa da gün sonunda kanal reyting sonuçlarına bakıyor.

TrendingDaha Fazla